Клонирано месо на трапезата ни без да знаем!

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 12.09.2015 от gotvach.bg 134
Клонирано месо на трапезата ни без да знаем!

Клонирано месо отдавна има на трапезата на жителите на европейските страни. Този шокиращ факт разкри германското издание Дойче веле.

От разследването на вестника става ясно, че от години Европа внася сперма, яйцеклетки и дори мляко от клонирани животни. Със семенната течност се оплождат женски животни, чието поколение се разфасова и пуска в търговската мрежа.

По този начин клонираното месо присъства на трапезата във всеки дом в държавите членки на Европейския съюз, без хората да си дават сметка за това. От години се водят спорове относно допускане на клонирано месо за масова консумация.

Европейската комисия е за допускането му, докато Европарламентът категорично се противопоставя. От изнесените данни става ясно, че дебатът всъщност е излишен, защото клонираното месо отдавна присъства в менюто ни.

Дори и да се опитате да си купите неклонирано месо от магазина, няма как да направите разликата, защото фермерите не са задължени да обозначават подобно месо със специални етикети или да отбелязват това обстоятелство, където и да било на опаковката. Естествено няма как да си купим месо от наистина клонираниживотни, защото то би било ужасно скъпо. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази страница намирате информация за Клонирано месо на трапезата ни без да знаем!. Try.bg е социалка за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Клонирано месо на трапезата ни без да знаем! принадлежат изцяло на медията, от който са публикувани. Ако смятате, че публикацията Клонирано месо на трапезата ни без да знаем! нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакти.