Задължителните признаци за успешна връзка

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 12.09.2015 от ezine.bg 12824
Задължителните признаци за успешна връзка

По няколко основни признака партньорите в една нова връзка могат да се ориентират дали имат бъдеще заедно. Психолози казват, че оглеждайки се за няколко основни фактора, можем да разберем дали си струва да храним някакви надежди.

Има емоционално привличане – физическото привличане е задължително, за да са двама души заедно, но според експертите за дълготрайните връзки е по - важно емоционалното привличане. Това означава, че партньорите се чувстват сигурни и спокойни, когато споделят с половинката си.

Дори когато имат проблем, първият човек, към когото ще се обърнат, е техният любим; 2. Различните гледни точки не ви пречат – съвместяването на различните гледни точки също е сред основните критерии на успешните любовни връзки.

Една двойка ще има бъдеще, само ако различното възпитание, религия или интереси не създават прегради между тях. За щастливите в любовта различията помежду им ги правят по - интересни един за друг; 3.

Извличате полза от конфликтите – спречкванията между влюбени са неизменна част от всяка връзка. Конфликтите обаче могат да ви помогнат за заздравяване на отношенията, като заедно решите проблемите си. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На текущата постраница виждате публикация за Задължителните признаци за успешна връзка. Try.bg е социалка за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Задължителните признаци за успешна връзка принадлежат на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако сте на мнение, че линкът Задължителните признаци за успешна връзка нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от бутона за контакт.