Как да внесем мир в дома си

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 12.09.2015 от ezine.bg 4994
Как да внесем мир в дома си

Превърнете дома си в най - спокойното пространството с тези прости Фън Шуй съвети от Джанис Сугита, автор на дузина книги по въпроса. Премахнете всичко, което ви води към стресиращи мисли.

Обградете се с положителни неща, които ви карат да се усмихвате, като ценни за вас снимки например. Обърнете внимание на цветовете.

Определени нюанси могат да ви донесат спокойствие. Синият цвят привлича творческия цвят и просперитета, а зеленият дава усещане за нов живот в стаята.

Поинтересувайте се за значението на всеки цвят според фън шуй и изберете най - подходящия за вашия дом. Пространството в дома също е от голямо значение за това да се чувствате добре.

Колкото по - натрупана е една стая, толкова по - напрегнати се чувствате вие. Оставете пространство около всяка мебел в стаята, така че да имате достатъчно пространство да се разхождате свободно.

Поканете природата в дома си. Вдигнете щорите, за да влезе натурална светлина в дома.

Поставете растения в стаите – те носят нов живот, растеж и кислород от Космоса. Растенията с обли листа, като маранта и нефритеното цвете, са отличен избор.

Островърхите растения, като азалията например, отблъскват късмета. Избягвайте сухите цветя и растения – те внасят в дома аурата на смъртта.. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На текущата страница намирате информация на тема Как да внесем мир в дома си. Try.bg е социален сайт за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваните материали на Как да внесем мир в дома си принадлежат изцяло и само на страницата, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че линкът Как да внесем мир в дома си нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакт.