Ламиниране на косата

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 13.09.2015 от ezine.bg 9440
Ламиниране на косата

Най - новият метод за заздравяване и възстановяване структурата на косъма, е ламинирането на косата. Процедурата придава обем и супер еластичност на косата, като същевременно активно защитава цвета ѝ.

Процедурата е иновация, измислена от японските учени. Тя се базира на йонно капсулиране на косъма.

Биоламинатът се базира изцяло на идеята за взаимното привличане на противоположно заредени йони. Ламинирането на косата се предлага във все повече салони у нас.

Процедурата е лека и приятна, а ефектът – повече от поразителен. Започва с измиване на косата със специален арганов шампоан, който нежно почиства и възстановява хидратацията.

След като се отмие, на влажната коса се нанася дълбоко регенерираща арганова маска, която седи точно 7 минути. Тя хидратира, подхранва и реконструира косъма в основа.

След маската косата се обработва със студена преса - специална професионална иновация, съчетание между инфраред и ултразвукова технология. Тя действа на молекулярно ниво и вкарва активните натурални агенти от продуктите с арган до сърцевината на косъма.

За финал косата се изплаква и се стилизира с арганово масло или арганов спрей по преценка на стилиста. След процедурата, всеки косъм се удебелява с около 10%. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

В актуална страница намирате статия на тема Ламиниране на косата. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Ламиниране на косата са собственост изцяло на медията, от който са добавени. Ако считате, че линкът Ламиниране на косата нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.