Златните съвети при премахване на грим

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 14.09.2015 от ezine.bg 2662
Златните съвети при премахване на грим

Почти всяка жена започва деня си с нанасяне на декоративна козметика, която да подчертае естествените черти на лицето. Оказва се обаче, че има друг ритуал, който е доста по - необходим от самото гримиране.

Почистването на кожата вечер преди сън е изключително важно. То премахва освен грима, нечистотите, прах, бактерии, микроорганизми и тонизира, помагайки на кожата да абсорбира по - добре вечерната грижа.

Затова, колкото и да сте уморени след дългия работен ден, не подценявайте тази важна стъпка, която ще предотврати появата на неприятни пъпки и повехнал тен. А ето и кои са златните правила, които трябва да следвате, за да премахнете грима ефективно.

Започнете с премахването на макиажа от зоната около очите, защото той е най - упорит и изисква специално внимание. В случай, че използвате силно пигментирани продукти или водоустойчива спирала, мисията става наистина доста сложна.

За да не се сдобиете с панда ефект на сутринта, доверете се на специално почистващо средство за тази зона. Това може да е обикновен демакиант, но ние ви препоръчваме да използвате мицеларна вода, тъй като кожата около очите е много тънка и трябва да бъде третирана нежно. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница намирате информация относно Златните съвети при премахване на грим. Try.bg е социален сайт за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Златните съвети при премахване на грим принадлежат изцяло и само на сайта, от който са прибавени в сайта. Ако сте на мнение, че статията Златните съвети при премахване на грим нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакти.