Какъв е бракът с мъж Стрелец

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 14.09.2015 от ezine.bg 7851
Какъв е бракът с мъж Стрелец

Мъжът Стрелец е душата на компанията и бракът с него е непрекъснати празници и събирания с приятели, без които той не може. Бракът с мъжа Стрелец е динамичен и интересен, но лесно може да бъде застрашен заради избухливостта му.

За мъжа Стрелец големите компании и времето, прекарано с приятели, са едно от най - важните неща на света. Домашният уют не е на първо място, Стрелецът предпочита да пътува, да опознава различни места и да се запознава с нови хора.

Напълно възможно е при тези запознанства да има и някоя и друга любовна авантюра, но за мъжа Стрелец бракът е свещен и трудно може да вземе решение за развод. Но всъщност мъжът Стрелец може сам да стане причина за разрушаването на брака, тъй като е склонен да избухва за дреболии.

Хубавото е, че бързо му минава и той не се срамува да иска прошка от съпругата си, тъй като тя е тази, която му дава усещане за стабилност. Мъжът Стрелец иска да взима сам решенията за всичко в семейството, но го прави по такъв начин, че съпругата му да е убедена, че двамата са стигнали заедно до едно и също решение.

Той е умел дипломат и обича да налага мнението си, но по такъв фин начин, че половинката му трудно ще се усети. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази страница намирате публикация относно Какъв е бракът с мъж Стрелец. Try.bg е социалка за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Какъв е бракът с мъж Стрелец са собственост на страницата, от който са добавени. Ако смятате, че статията Какъв е бракът с мъж Стрелец нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.