Бърз тест: Добра двойка ли сте

5.0 от 1 Глас
публикувана на 14.09.2015 от ezine.bg 6419
Бърз тест: Добра двойка ли сте

За да разберете дали сте добра двойка с половинката си и доколко сте подходящи един за друг, ще ви помогне нашият бърз тест. Отговорете с Да или Не на въпросите и след това изчислете резултатите.

Често ли излизате заедно на места, където има много хора?2. Когато вървите, докосвате ли се?3.

Прегръщате ли се всеки път, когато се видите и преди да се разделите?4. Запознати ли сте със семейството на половинката ви, както и тя с вашето?5.

Имате ли вече съвместни планове за бъдещето?6. Когато не сте до партньора си, изпитвате ли желание да му се обадите и да чуете гласа му?7.

Представяте ли си, че някога бихте могли да се разделите?8. Бихте ли простили на половинката си изневяра, за да запазите връзката си?9.

Случва ли се половинката ви да ви изнервя до състояние, в което ви се иска да се разделите завинаги?10. Имате ли си специални галени имена, с които се наричате един друг?11.

Харесват ли ви приятелите на половинката ви?12. Случва ли се да пропуснете да поздравите половинката си за важен празник?. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница намирате информация за Бърз тест: Добра двойка ли сте. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Използваните материали на Бърз тест: Добра двойка ли сте принадлежат на страницата, от който са добавени. Ако смятате, че публикацията Бърз тест: Добра двойка ли сте нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.