Стани умна домакиня със съветите Джейми Оливър

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 16.09.2015 от gotvach.bg 115
Стани умна домакиня със съветите Джейми Оливър

Джейми Оливър спокойно може да бъде наречен готвач с мисия. Неговото желание е да научи хората как могат да се хранят по - здравословно и едновременно с това вкусно.

Той дава и безброй съвети за това как да се грижим за домакинството си, без да харчим много пари и без да се налага да изхвърляме храна. Ето и няколко от безценните съвети на Джейми: - Остатъците от зеленчуци могат да се комбинират в една необикновена салата – сложете каквото ви е останало.

Единственото условие е зеленчуците да могат да се похапват сурови – броколи, домати, зеле, лук, маруля. Разбъркайте ги добре и подправете с дресинг от английска горчица, малко сол и черен пипер.

Добавете на вкус оцет и зехтин; - Ако използвате различни билки в ястията си, но все ви се струва, че не дават аромата, който ви се иска, има начин да промените това. Оливър предлага да счукате желаните миризми в хаванче и да сложите малко зехтин, докато ги стривате; - Когато правите картофена салата, режете картофите, докато са още горещи; - Ако искате да изстискате лимонов сок, преди да разрежете киселия плод, хубаво го разтъркайте на плота; - Опитайте да приготвите ароматен оцет – всичко, което ви трябва, са почти пълна бутилка от киселата подправка и плодове. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата страница виждате публикация за Стани умна домакиня със съветите Джейми Оливър. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Стани умна домакиня със съветите Джейми Оливър са собственост изцяло на медията, от който са прибавени в сайта. Ако считате, че линкът Стани умна домакиня със съветите Джейми Оливър нарушава нечии авторски права, пишете ни от формуляра за контакти.