Как да привлечем любовта според Фън Шуй

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 16.09.2015 от ezine.bg 12270
Как да привлечем любовта според Фън Шуй

Китайският народ има хилядолетна традиция за управление на заобикалящата среда чрез подреждане на пространството в дома или офиса. Учението на Фън Шуй набира все по - голяма популярност в световен мащаб и това съвсем не е случайно.

Древното изкуство съчетава законите на небето и земята по хармоничен начин, което на свой ред предизвиква положителна Чи енергия. Благодарение на Фън Шуй можете да подобрите личния си живот, а в това число и да привлечете любовта, ако още не сте срещнали своята половинка.

Според Фън Шуй, ако спите в прекалено тесен креват, това ще ограничи вашия сексуален потенциал. За хората, които живеят сами, идеалният размер на леглото е персон и половина.

Тази златна среда помага да привлечете положителна енергия към себе си, но същевременно ви държи и здраво стъпили на земята. Източната философия съветва в спалнята да поставите красива ваза от кристал, тъй като тя ще активизира сектора на любовта.

Други добри попадения, които ще свършат същата работа, са кристалните фигурки на лебеди, лотос или друго цвете. В Китай се смята, че благоуханният божур, който при нас расте в почти всяка градина, носи щастие в областта на чувствата.

По-специално розовият божур подпомага любовта, удовлетвореността и сексуалното привличане. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази постраница виждате публикация за Как да привлечем любовта според Фън Шуй. Try.bg е социалка за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Как да привлечем любовта според Фън Шуй са собственост изцяло на медията, от който са публикувани. Ако смятате, че статията Как да привлечем любовта според Фън Шуй нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакт.