Сашка Васева още се мисли за изкусителка

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от ezine.bg 172
Сашка Васева още се мисли за изкусителка

Фолк певицата Сашка Васева, която бе известна като дупнишката Мадона в зората на поп фолка у нас, все още се мисли за съблазнителка и изкусителка. Поне това сочат снимките на изпълнителката, които тя постоянно публикува в социалната мрежа.

Неотдавна синът на Сашка предизвика смут в мрежата с нецензурни обвинения към Слави, който според думите на тинейджъра разплаквал редовно майка му с подмятанията си от малкия екран. Когато бе на върха на славата си с единствения си хит, в който пее, че не може да забрави Георги, Сашка позираше по черен сутиен, просната върху спалнята в къщата си, която се намира в селце до Дупница.

Сашка явно е на мнение, че времето е спряло, коментират из фолк средите. Певицата, която продължава да изпълнява старите си. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

В тази страница виждате статия относно Сашка Васева още се мисли за изкусителка. Try.bg е социалка за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Използваните материали на Сашка Васева още се мисли за изкусителка принадлежат на медията, от който са публикувани. Ако считате, че публикацията Сашка Васева още се мисли за изкусителка нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакти.