Шест месеца работа и $1500 струва всеки сандвич

3.0 от 1 Глас
публикувана на 18.09.2015 от gotvach.bg 1488
Шест месеца работа и $1500 струва всеки сандвич

Знаете ли как можете сами да си направите сандвич и то само за шест месеца? Въпросът съвсем не е риторичен, даже е доста основателен, защото всеки ден се приготвят стотици сандвичи, но истинските усилия за приготвянето им остават скрити за всички. Със задачата да покаже колко скъпо и трудоемко и приготвянето дори на един - единствен сандвич се заема водещият на шоуто Как се прави всичко (How to Make Everything) Анди Джордж.

Той запретва ръкави и успява само за шест месеца и срещу скромната сума от 1500 долара да произведе всички продукти, необходими за приготвянето на вкусен пилешки сандвич. Във въпросния сандвич има лист маруля, домати, кромид лук, краставица, копър, чушка, чесън, слънчоглед, яйца, сол, мед, пшеница, мляко и разбира се – пилешко месо.

Звучи лесно, но не е толкова елементарно, когато се налага сам да засадиш и отгледаш зеленчуците или когато трябва да издоиш сам кравата, за да произведеш от нейното мляко сирене и кашкавал. Анди Джордж се е справил сам със задачата.

Засадил е зеленчуците, извлякъл е мед от кошер в местна ферма, доил е крава, смлял е пшеницата, дори е отишъл до Тихия океан, за да вземе солена вода, от която да извлече сол. Анди е отгледал пилето, което после заколил за сандвича и сам е избил майонезата . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На текущата постраница намирате публикация за Шест месеца работа и $1500 струва всеки сандвич. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваните материали на Шест месеца работа и $1500 струва всеки сандвич принадлежат изцяло на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че линкът Шест месеца работа и $1500 струва всеки сандвич нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакти.