Вижте какво говорят за нас любимите ни храни

2.0 от 1 Глас
публикувана на 18.09.2015 от ezine.bg 1967
Вижте какво говорят за нас любимите ни храни

За всеки човек съществува определен тип храни, които предпочита и даже е пристрастен към тях. Екипи от експерти смятат, че вкусовите ни предпочитания могат да бъдат сигурен код за дешифриране на характера ни.

Месо - Хората, които доста често консумират местни продукти, са склонни на необмислени постъпки. Жизненият път на тези личности се характеризира с множество резки възходи и падения.

Те са много импулсивни и често действат прибързано, което им навлича сериозни проблеми. Любителите на месото трябва да се научат да бъдат по - уравновесени.

Риба - Хората, които обичат често да хапват риба, са склонни на големи компромиси. Тези личности са изкусни дипломати и могат да достигнат до целите си без да влизат в излишни конфликти.

Феновете на морските продукти са добри анализатори, но като цяло са меланхолични хора. ПлодовеХората, които обичат плодове, са работливи и творчески личности.

Характерно за тях е, че обичат да клюкарстват и силно се интересуват от чуждите проблеми. Плодовите маниаци не винаги стигат до високи позиции в службата, но не остават незабелязани заради тяхната индивидуалност и креативност.

Зеленчуци - Любителите на зеленчуците в повечето случай са вегетарианци. Хората, които често похапват зеленчуци, имат силни лидерски качества . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница намирате статия относно Вижте какво говорят за нас любимите ни храни. Try.bg е социален сайт за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Вижте какво говорят за нас любимите ни храни са собственост изцяло на страницата, от който са публикувани. Ако смятате, че статията Вижте какво говорят за нас любимите ни храни нарушава вашите авторски права, пишете ни от линка за контакти.