Най-вкусната Бисквитена торта с нутела

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 23.09.2015 от gotvach.bg 173
Най-вкусната Бисквитена торта с нутела

Маскарпонето, сметаната и пудрата захар се разбиват с миксер, докато станат на крем. Сместа се оставя са няколко минути в хладилник.

Ако течният шоколад се размазва трудно, разтопете го допълнително на водна баня. В друга тава поставете кухненски найлон, който трябва да покрива целия съд и да излиза няколко сантиметра от него.

След това намажете дъното и стените на тавата с Нутела. Поставете ред бисквитки, предварително потопени в прясно мляко и 1/3 от крема.

Повторете същото подреждане, като накрая тортата трябва да завършва с ред бисквити. Поставете тортата в хладилник, докато стегне и накрая, поръсете с какао.

научи повече. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница виждате публикация на тема Най-вкусната Бисквитена торта с нутела. Try.bg е социална мрежа за споделяне на материали от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Най-вкусната Бисквитена торта с нутела принадлежат на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че статията Най-вкусната Бисквитена торта с нутела нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от линка за контакти.