Кажете Чао на мазнините и бръчките с липофилинг

3.0 от 1 Глас
публикувана на 23.09.2015 от ezine.bg 2364
Кажете Чао на мазнините и бръчките с липофилинг

Липофилинг е сред най-новите процедури, които пластичната хирургия предлага. С нея всеки може да постигне перфектен външен вид.

Чрез липофилинг тялото се оформя, а човек видимо изглежда подмладен. Представлява процедура по коригиране на лицето и тялото.

При нея се извлича собствена мастна тъкан от една зона и се поставя в друга. Целта е изглаждане на кожата или запълване на кухини.

Част от операцията е на основата на липосукцията, поради което липофилингът се нарича още микролипоинжекция и частична липосукция. Тя е сред по-слабо инвазивните пластични операции и е предпочитана от хората, тъй като използва само естествени материали от собственото им тяло.

Обикновено липофилинг се използва за корекции по лицето, при изглаждане на грапавини и справяне с бръчки пачи крак. Освен това методът служи за добавяне на естествен обем в устните, като им придава плътност.

Липофилинг се прилага още за подмладяване на кожата, оформяне на скулите, корекции на белези след травми, повдигане на седалището, корекции по кожата на ръцете, както и цялостно подобрение и подмладяване на външния вид. Спрямо сложността и времетраенето на процедурата, тя се извършва под местна или пълна упойка.

Мазнината от тялото се извлича с помощта на малки разрези. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална страница виждате публикация за Кажете Чао на мазнините и бръчките с липофилинг. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Кажете Чао на мазнините и бръчките с липофилинг са собственост изцяло на медията, от който са прибавени в сайта. Ако считате, че публикацията Кажете Чао на мазнините и бръчките с липофилинг нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.