Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа!

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 23.09.2015 от sanovnik.bg 15671
Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа!

Всеки човек попада под 2 зодиакални знака – един според популярната астрология и друг, определящ се от китайския хороскоп. Смята се обаче, че кръстосването на двете зодии най - пълно тълкува характера и съдбата.

Крал - Човек със зодия Крал държи другите да го уважават и да му се възхищават. Могат да бъдат доста надменни, когато говорят за личните си постижения и качества, но и щедростта им към хората в нужда също не познава граници.

Кралят успява успешно да общува, но и да манипулира всеки. Родените под този знак търсят партньор, който да контролират и подчинят.

От своя страна, той е готов да се нагърби с всички семейни отговорности и да решава сам всички проблеми. Вожд - Енергичен човек, който не обича да стои дълго на едно и също място.

Много е темпераментен и бързо може да избухне, когато нещо го подразни. Знае как да мотивира и вдъхновява хората около себе си, което го прави отличен лидер на всяка група.

Хората с този знак лесно се поддават на страстите и временните си желания, което предизвиква и най-големите им проблеми. Те търсят половинка, която да ги разбира и да им дава пълна свобода.

Рицар - Истински човек на честта. В живота го движи силното желание да помага на околните, като популярността за жестовете му не го съблазнява. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница намирате публикация относно Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа!. Try.bg е социална мрежа за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа! са собственост изцяло на сайта, от който са добавени. Ако считате, че линкът Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа! нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.