Чудата двойка от САЩ все още живеят в XIX век

2.0 от 3 Гласа
публикувана на 23.09.2015 от sanovnik.bg 4622
Чудата двойка от САЩ все още живеят в XIX век

Ексцентричната семейна двойка Сара и Габриел Крисман напълно отричат реалността, като ежедневието им е изцяло подчинено на привичките от 80-те и 90-те години на XIX век. Викторианският начин на живот ги привлича дотолкова, че всеки един предмет и мебел в къщата им е от тази епоха.

Те са готови да защитават своя избор и да живеят 120 години назад, въпреки заплахите за смърт от страна на съседите. Сара и Габриел Крисман са изпипали всеки малък детайл от дома и ежедневието си, така че да вярват, че живеят през XIX век.

Странният им начин на живот обаче им носи и доста негативни реакции. Двойката са изучавали викторианския период и още от деца се запленили от историята в края XIX век.

Донякъде общата им страст по този исторически период ги събрала заедно. За разлика обаче от останалите фенове на историята, Крисман решават да подчинят целия си живот на викторианската епоха – от дрехите до начинa им, по който общуват с околния свят.

Преди 5 години семейството си купуват къща, построена през 1888 година Порт Таунсенд, щата Вашингтон - град, който през викторианската епоха е бил пристанище. Когато се пренасят, те изхвърлят от дома всички нови технологии като хладилник и електрическа печка.. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На актуална страница намирате публикация за Чудата двойка от САЩ все още живеят в XIX век. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Чудата двойка от САЩ все още живеят в XIX век принадлежат на страницата, от който са добавени. Ако мислите, че публикацията Чудата двойка от САЩ все още живеят в XIX век нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формата за контакт.