Четирите типа форма на тялото. Коя е вашата?

2.0 от 1 Глас
публикувана на 27.09.2015 от ezine.bg 12334
Четирите типа форма на тялото. Коя е вашата?

Хората са различни и имат различни тела, които често се разминават с онези стройни силуети, които красят модните списания. Формата на женското тяло се определя от много фактори, най - вече наследствени, които се предават от поколение на поколение.

Независимо дали това ни харесва, ние носим структурата на нашите родители и трябва да се съобразяваме с този факт, когато избираме дрехи, дори хранителни режими. Много хитови диети са подчинени именно на различните женски форми на тялото, които изискват и различен подход при отслабване.

Ако все още не знаете към коя група спада вашата фигура, може да поправите тази грешка още сега. Круша - Жените, надарени с форма круша, се характеризират с широк ханш, пълни бедра и по - фина горна част.

Представителките на нежния пол, надарени с такова тяло, трябва да избягват класическия тип дънки с джобове отзад, както и такива с ниска талия. Късите поли също не се препоръчват.

Тези дами трябва да наблегнат върху изграждането на мускули на ръцете, за да хармонизират всички части на тялото. Ябълка - Отличителните белези при този тип са широките рамене, големите гърди и корем и по - слабите крака.

Широките рамене лесно могат да бъдат замаскирани с подходящо сако, рокля с ниска талия и V-образно деколте отгоре. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница намирате публикация на тема Четирите типа форма на тялото. Коя е вашата?. Try.bg е социална мрежа за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Четирите типа форма на тялото. Коя е вашата? принадлежат изцяло и само на сайта, от който са добавени. Ако считате, че статията Четирите типа форма на тялото. Коя е вашата? нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от линка за контакти.