Майсторите на флирта според зодиакалния знак

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 27.09.2015 от ezine.bg 10958
Майсторите на флирта според зодиакалния знак

Четири от зодиите в хороскопа за истински майстори на флирта и нямат никакви проблеми, когато искат да се сближат с обекта на своите интереси, заради неустоимите си чар и интелект. Телец - Класацията за флиртаджии се оглавява от Телеца, защото е едновременно симпатичен, интелигентен и много забавен.

Лесно привлича вниманието на противоположния пол само с поглед. Рядко обаче представител на тази зодия ще направи първата крачка към сближаване.

Те разчитат на езика на тялото, за да покажат, че харесват някого. Силното излъчване на Телците за нула време ги прави център на внимание.

Близнаци - Близнаците са артистични, забавни, чаровни и удивително лесно общуват. Родените под този знак обичат флирта и дори да са обвързани, биха пофлиртували с някой непознат.

Силата на словото е тяхното основно оръжие, с което впечатляват противоположния пол. Близнаците са изключително сладкодумни, а тяхната широта на ума не познава граници.

Позитивното им излъчване и чувството им са хумор ги правят привлекателни за останалите. Скорпион - Скорпионите освен майстори на флирта, са и от хората, които най-страстно преследват обекта на интересите си.

Мъжете и жените от тази зодия са завоеватели никога не би ги привлякъл човек, който сам се предлага. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На тази постраница намирате информация относно Майсторите на флирта според зодиакалния знак. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Майсторите на флирта според зодиакалния знак са собственост на медията, от който са добавени. Ако сте на мнение, че статията Майсторите на флирта според зодиакалния знак нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакти.