Българските Суперхрани!

3.0 от 1 Глас
публикувана на 27.09.2015 от gotvach.bg 84
Българските Суперхрани!

Модерните суперхрани винаги са с по-високи цени и общо взето повечето хора не могат да си ги позволят. Затова пък в нашата кухня и по нашите ширини има продукти, които също са с отлични здравословни свойства и които можем да си закупим на далеч по - достъпни цени.

Ето и кои са типичните за българската кухня продукти. Цвеклото е изключително богат на витамини и минерали зеленчук и спомага за пречистването на черния дроб.

Освен това употребата му ще изчисти от натрупаните токсини жлъчния мехур, бъбреците. Не на последно място, ще стабилизира и нивата на кръвната захар; Картофите съдържат много полезни вещества (витамини, калий, желязо, фосфор и т.

), като за да бъдат наистина от полза за организма, трябва да се хапват печени; Eдва ли може да се каже нещо за този зеленолистен зеленчук, което да изненада любителите му. Хлорофилът, заради който спанакът е зелен, е много близък по състав с хемоглобина, който се съдържа в кръвта.

С други думи – редовната му консумация ще подобри състава на кръвта и ще повиши защитните сили на организма. В тези два зеленчука има изключително много съставки, които действат укрепващо на имунната система, имат антибактериално действие и са определяни като естествен антибиотик. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална страница намирате статия относно Българските Суперхрани!. Try.bg е социалка за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Българските Суперхрани! принадлежат изцяло и само на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че статията Българските Суперхрани! нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакт.