Баба на 59 години шашна света с тялото си

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 05.10.2015 от ezine.bg 26129
Баба на 59 години шашна света с тялото си

Кариерата на моделите винаги е била като феникс – безкрайно бляскава, приказна и красива, но твърде краткотрайна. Всички знаем, че дори най-големите имена в тази индустрия напускат модния подиум почти веднага, след като духнат 30 свещички на тортата.

Факт е обаче, че всяка възраст има своята красота, стига да я приемем и да я носим с достойнство. Всъщност можем спокойно да кажем, че младостта е състояние на духа, а не на тялото.

Ако все още не вярвате в това, 59-годишната красавица Ясмина Росси ще ви убеди. Кариерата ѝ като модел стартира в изключително нетипична за този бранш възраст, в късните ѝ 20 години, когато останалите модели вече се пенсионират.

Почти цяло десетилетие тя се прехранва с професията, която е избрала за себе си, но нейният истински и бляскав успех идва, когато тя е в процъфтяващите си 45 години и се мести в Ню Йорк. Появява се като рекламно лице на Macy`s, AT& T, Mastercard.

Именно тези ангажименти прославят Ясмина на Роси и ѝ носят нечувана слава на възраст, когато хората често започват да я губят, когато става дума за моделство. Нейните години, клонящи към 50 - те обаче, я благославят с работа на пълен работен ден като модел за Marks & Spencers.

Може би се питате каква е тайната за прекрасната форма на Ясмина?. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница намирате статия на тема Баба на 59 години шашна света с тялото си. Try.bg е социална мрежа за споделяне на материали от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Баба на 59 години шашна света с тялото си принадлежат изцяло на страницата, от който са добавени. Ако мислите, че линкът Баба на 59 години шашна света с тялото си нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакти.