Яжте закуската си като крал, обяда като принц, а вечерята като бедняк!

2.0 от 3 Гласа
публикувана на 05.10.2015 от gotvach.bg 462
Яжте закуската си като крал, обяда като принц, а вечерята като бедняк!

Край на строгите диети и дългите списъци със забранени храни! Всички, които имат желание да отслабнат, но пък им е трудно постоянно да се ограничават от различни храни, вече могат да си отдъхнат. Оказва се, че тайната не е само в това с какво се храним, а и кога консумираме храната, съобщава Попшугър.

Мишел Бриджес работи като инструктор и освен това е автор на книга за трансформация на тялото – тя дава своите ценни съвети на хората с проблеми в храненето и килограмите. Бриджес предлага да закусвате като крале, да обядвате като принцове и да вечеряте като бедняци.

Специалистът дава обяснение и защо тези съвети са важни и приложими ли са в действителност. Преди всичко богатата закуска сутрин ще ви даде достатъчно енергия за деня, а и ще имате предостатъчно време цял ден да изгорите калориите.

От друга страна, няма да се измъчвате от глад, докато дойде време за обяда, а и ще забравите за нощното преяждане. Дамата споделя, че повечето хора, с които е работила като инструктор, всъщност не закусвали.

Дори не хапвали почти нищо през целия ден, а вечер, когато се приберат у дома, изяждат огромни количества храна и съответно много калории. Голяма част от клиентите на Бриджес ставали да ядат и през нощта. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална постраница намирате публикация на тема Яжте закуската си като крал, обяда като принц, а вечерята като бедняк!. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Яжте закуската си като крал, обяда като принц, а вечерята като бедняк! принадлежат изцяло и само на страницата, от който са добавени. Ако смятате, че статията Яжте закуската си като крал, обяда като принц, а вечерята като бедняк! нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакти.