Инатът на тези зодии ще ви скъси живота

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 05.10.2015 от sanovnik.bg 31612
Инатът на тези зодии ще ви скъси живота

Всеки човек притежава както добри, така и лоши черти на характера. Но няма как да отречем, че при някои зодии инатът, егоизмът и твърдоглавието взимат превес, заради което печелят челните позиции в класацията за най-инатливи зодии.

Ето и кои са те. Зодия СкорпионЗа инатливите представители на този знак може да се каже, че те се наслаждават в пъти повече на борбите, които водят, а не толкова на крайния резултат.

Скорпионите са родени лидери, които просто обожават да следват някаква цел. Сякаш специално за тях е създадена фразата, че могат да минат през трупове, но ще постигнат каквото са си наумили.

Потаен и много сложна натура, Скорпионът върши много работа, не се страхува да се конфронтира с всеки и за всичко, което му се изпречи на пътя. Зодия Овен - Най-големите недостатъци на Овена, които му печелят сребърния медал в тази класация, са гневът, постоянната променливост и мнителността.

Въпреки че не се слави като отмъстителна натура в сравнение с долните два знака, имайте предвид, че той забравя много бавно. Склонен е да се инати с месеци и да не каже дори дума, ако сте го засегнали с нещо.

Остава да се надявате, че притежавате ясновидски способности, за да разчетете настроението на Овена. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази страница виждате статия относно Инатът на тези зодии ще ви скъси живота. Try.bg е социалка за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Инатът на тези зодии ще ви скъси живота принадлежат на сайта, от който са публикувани. Ако смятате, че линкът Инатът на тези зодии ще ви скъси живота нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.