Шоколад с бекон или кои са най-странните шоколади на пазара

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.10.2015 от gotvach.bg 39
Шоколад с бекон или кои са най-странните шоколади на пазара

Няма човек, който да не се е изкушавал поне веднъж от безбройните видове шоколад. Ако сте сред любителите на сладкото изкушение, то не бихте се поколебали да опитате някой от най-необичайните видове шоколади, които сме събрали тук.

В световен мащаб шоколадът е един от най-популярните продукти. Въпреки предупрежденията на Международният център за тропическо земеделие, че до 2050 година шоколадовите изделия могат да се превърнат в рядкост, производителите ежедневно измислят нови и нови комбинации от вкусове и пълнежи.

Тук ще откриете едни от най-странните комбинации, като шоколад с вкус на къри, сол, абсент и други. Изделието е дело на американската компания Theo Chocolate и има необичайно пиперлив вкус.

Кокосът е него е препечен, което придава още по-екзотичен вкус на шоколада. Фирмата е известна с иновативните си кулинарни приумици, като често прави съчетания от рода на Лайм и кориандър и Смокиня, копър и бадем.

Продуктите ѝ са нетрайни, но пък за сметка на това са с биопроизход. Шоколади с листенца от лавандула, жасмин, роза и теменужка се произвеждат от няколко години от френската компания Bovetti.

Листенцата се добавят сушени или захаросани както в млечния, така и в белия и горчивия шоколад. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази постраница виждате информация на тема Шоколад с бекон или кои са най-странните шоколади на пазара. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Шоколад с бекон или кои са най-странните шоколади на пазара са собственост изцяло на сайта, от който са добавени. Ако мислите, че публикацията Шоколад с бекон или кои са най-странните шоколади на пазара нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакти.