Всеки трети вегетарианец хапва месце, когато е пиян

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.10.2015 от gotvach.bg 359
Всеки трети вегетарианец хапва месце, когато е пиян

Проучване установи, че 69 процента от вегетарианците са хапвали месо, когато прекалят с алкохола. Това означава, че всеки трети вегетарианец е нарушавал безмесната диета тайно от семейството и приятелите си.

Тази тенденция обаче се появява, само когато вегетарианците са под влиянието на алкохола. В трезво състояние вегетарианците не пипвали нищо месно, споделят изследователите пред Дейли телеграф.

Един на всеки трима вегетарианци открито е признал, че е злоупотребявал с месото, когато е бил пиян, като най - често е посягал към кебапа или бургера с говеждо. 39% от пияните вегетарианци са хапвали кебап на корем, а 34% от тях за заявили, че говеждият бургер ги изкушава най - силно, показват данните на проучването.

Останалите прегрешили вегетарианци са похапвали бекон, пържено пиле и наденици със свинско месо, като процентите се разпределят съответно 19%, 14%, 14%. 69% от анкетираните са казали, че след изтрезняването никога повече не припарвали до месно ястие, докато останалите 31% се отказвали от вегетарианската диета завинаги.

Според данните на британската компания за хранителни ваучери Voucher Codes Pro в официалния сайт на компанията са регистрирани 1789 вегетарианци за територията на Обединеното кралство. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На актуална страница намирате статия на тема Всеки трети вегетарианец хапва месце, когато е пиян. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Всеки трети вегетарианец хапва месце, когато е пиян са собственост на медията, от който са публикувани. Ако считате, че линкът Всеки трети вегетарианец хапва месце, когато е пиян нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакти.