Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот

2.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.10.2015 от gotvach.bg 9462
Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот

Светът на диетичното хранене също има своите тенденции. Често се случва някоя диета да нашуми, след което бива изместена от друга.

Всяка следваща гарантира невероятни резултати, стига да се следва определеният режим. Новата диета - чудо обаче е нещо по-различно.

Определяна като чудотворна, тя не цели сваляне на килограмите. Според създателите ѝ тя е сигурен гарант за добро здраве и дълъг живот.

Основните храни в иновативната диета са четири – соя, царевица, синьо сирене и грах. Според диетолозите в тях се открива съединение, което удължава човешкия живот.

Израелско изследване е доказало, че хранителният режим е своеобразна превенция срещу болестите Алцхаймер, Паркинсон и дори рак. Медиците се надяват откритието им да доведе до по - конкретни изследвания и създаването на медикаменти, които да увеличат продължителността на живот на клетките и да спрат процесите на стареене.

Редовната консумация на четирите хранителни продукта поддържа тялото младо и по-неуязвимо за смъртоносни заболявания, като освобождава лечебните свойства на съединението спермидин. То има благотворно действие върху режима на организма, метаболизма и умствената активност през денонощието.

Това помага на хората да живеят по - дълго и в по-добро здраве. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница виждате информация на тема Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот са собственост изцяло на медията, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че публикацията Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.