Откажете се от тези шест хранителни навика!

2.0 от 1 Глас
публикувана на 11.10.2015 от ezine.bg 5849
Откажете се от тези шест хранителни навика!

Изключването на нездравословните навици от дневния режим е първата стъпка към здравословен начин на живот. Когато се лишите от тях, ще забележите видими промени в живота си.

Не прекалявайте със здравословното Добре е да се храните със здравословни храни, но прекаляването с някои от тях не е толкова полезно. Така например ядките и семената трябва да се похапват в минимални количества, тъй като са богато на мазнини.

Порциите плодове също не трябва да са огромни заради фруктозата в тях. Не пропускайте храненията - Това води до натрупване на излишни килограми.

Тялото започва да гори по-малко калории, за да компенсира липсата на енергия. С времето това трайно забавя метаболизма, а шансът да преядете по - късно е по-голям.

Така калориите директно постъпват в мастните депа, без да имат възможност да бъдат изгорени. Не трябва да минават повече от 5 часа без храна.

Алкохолът - Честият прием на алкохол особено в големи количества е много вреден. В него се съдържат изключително много калории.

Така освен с махмурлук вие се събуждате и с някое и друго килце отгоре. Хората често подценяват количествата на изпития концентрат, както и честотата на запоите.

Добре е да ограничите консумацията на спиртни напитки до веднъж седмично . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална страница намирате публикация за Откажете се от тези шест хранителни навика!. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Откажете се от тези шест хранителни навика! принадлежат изцяло на сайта, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че линкът Откажете се от тези шест хранителни навика! нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от бутона за контакти.