Най-гадните черти на зодия Овен!

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.10.2015 от sanovnik.bg 13477
Най-гадните черти на зодия Овен!

Астролозите невинаги правят само добри прогнози и анализи на зодиите. Все пак всеки човек си има недостатъци и в това няма абсолютно нищо странно.

Днес ще ви запознаем с лошите черти на хората, родени под знака на Овена. Овните като цяло могат да бъдат доста егоцентрични и ако не им споделите проблема си, вероятно дори няма да го забележат.

Въпреки това съществува реален риск, когато им говорите да не възприемат нищо от казаното, тъй като отново са заети със себе си. Желанието им да бъдат чути и да наложат мнението си може да се претвори в откровен деспотизъм.

Липсата на зачитане на чуждите чувства и импулсивността на страстната им натура не познават ограничения. Ето защо често се случва, когато Овните са в компания, да отегчат събеседниците си, говорейки само за нещата, които ги засягат пряко.

Изключително нетолерантни са спрямо различието в другите, особено ако е свързано със сексуалната ориентация. За тях това е абсолютно неприемливо.

Типично за детските години на Овните е да мечтаят за военна кариера, така че не се учудвайте, че често внасят смут и започват конфликти. Порасналите Овни трябва да се държат изкъсо, тъй като са склонни към прахосничество.

Овните са упорити във всичко, но за жалост упорството им е много нетрайно . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница намирате информация на тема Най-гадните черти на зодия Овен!. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваните материали на Най-гадните черти на зодия Овен! са собственост на сайта, от който са прибавени в сайта. Ако сте на мнение, че линкът Най-гадните черти на зодия Овен! нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.