Защо мъжете изневеряват

2.0 от 1 Глас
публикувана на 07.08.2015 от ezine.bg 17803
Защо мъжете изневеряват

Когато хванете мъжа си в изневяра, не можете да повярвате, че ви се е случило точно на вас. Но преди да взимате крайни решения, разберете причините, които подтикват мъжете към изневяра.

За да се стигне до изневяра, може да са виновни и двете страни. Често причината за изневяра при мъжа е, че жена му се е превърнала в постоянно вдигаща скандали лелка, която изобщо не мисли за външния си вид.

Често се случва жените да се занемарят, след като вече са сигурни, че са сериозно обвързани. Не правете тази грешка – мъжът трябва винаги да е очарован от външния ви вид и да ви смята за секси.

Недопустимо е да се разхождате цял ден пред него с мръсен пеньоар или развлечена тениска, която плаче за пералня, да не сте се сресали и да гледате. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална страница намирате статия на тема Защо мъжете изневеряват. Try.bg е социален сайт за споделяне на материали от българското интернет пространство. Използваните материали на Защо мъжете изневеряват са собственост на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако мислите, че публикацията Защо мъжете изневеряват нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.