Как да го накарате да ви предложи брак според зодията?

2.0 от 1 Глас
публикувана на 14.10.2015 от ezine.bg 11489
Как да го накарате да ви предложи брак според зодията?

На вниманието на всички дами, които искат тактично да подтикнат половинката си към бленуваното предложение за брак - тук ще откриете подходящите методи, и то само според зодията му. Ето как да го накарате да ви предложи според зодията: Овен - Ако искате този мъж да ви поиска ръката, изненадите трябва да са част от вашето ежедневие.

Сърцето им може да бъде спечелено само от спонтанна, непредсказуема и различна жена. Това, което може да го откаже от подобни намерения, е ревността.

Овенът обича да го ласкаят и да не му досаждат. Ако съумеете да не навлизате в личното му пространство и същевременно му осигурявате нужното разнообразие, то неминуемо скоро ще носите на ръката си годежен пръстен.

Телец - Тези мъже са здраво стъпили на земята и търсят в партньорката си спокойствие, уравновесеност и комфорт. Всякакви индикации за лъжа, неуравновесеност и особено скандали ще го отблъснат от идеята за брак.

Само честна и силна жена може да бъде удостоена с предложение за брак от Телеца. Близнаци - Дайте му свобода и той сам ще дотича при вас с годежния пръстен.

Заблудите, ограниченията и ревността могат да го отблъснат надалеч. Най-важно за него е дамата до него да го изслушва и да му бъде освен партньор още най-добър приятел и съветник. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална постраница виждате публикация за Как да го накарате да ви предложи брак според зодията?. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Как да го накарате да ви предложи брак според зодията? са собственост на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако считате, че публикацията Как да го накарате да ви предложи брак според зодията? нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакти.