Причини за изневяра при мъжете!

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от ezine.bg 4410
Причини за изневяра при мъжете!

Причините за изневяра при мъжете често са комплексни, а желанието за авантюра не е предизвикано само и единствено от физическо влечение, което мъжът не може да преодолее. Често се случва постоянната партньорка или съпруга на мъжа изобщо вече да не се замисля за това как да разпали страстта му и не му обръща внимание както по времето, когато са били в началото на връзката си.

Има дами, които смятат, че след като вече имат стабилна връзка, няма никаква нужда да полагат усилия, за да се харесат отново и отново на постоянния си партньор. Занемареният външен вид също не е на последно място в това отношение.

Колкото и да е наясно с подробностите от женския живот, мъжът едва ли гори от желание да вижда нежната си половинка с наболи косъмчета по. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница виждате статия на тема Причини за изневяра при мъжете!. Try.bg е социален сайт за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Причини за изневяра при мъжете! са собственост на медията, от който са добавени. Ако мислите, че статията Причини за изневяра при мъжете! нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от бутона за контакти.