Анализатори: Краят на Макдоналдс е близо!

3.0 от 1 Глас
публикувана на 22.10.2015 от gotvach.bg 2449
Анализатори: Краят на Макдоналдс е близо!

Краят на световната верига за бързо хранене Макдоналдс е близо. Според прогнозите последните дни на фаст фууд гиганта наближават.

Ходовете на веригата в последната година водят към сигурен крах, категорични са специалисти. Тя е изправена пред по - силна конкуренция от всякога.

Според запознати Макдоналдс е в разгара на голяма депресия. Главният изпълнителен директор Стив Истърбрук представи плана си за съживяване на растежа на най-голямата верига за бързо хранене в света.

Новите идеи, които прокарва обаче, водят Макдоналдс към неговия край. Най-вероятно причина за това ще стане новият проект All Day Breakfast (Закуска за целия ден).

Идеята на компанията бе проектът да донесе нови приходи, като в менюто бъде включен и иновативен бургер с 30 съставки. Според специалистите това няма да генерира нов трафик, а дори напротив – ще наложи компанията да намали цените заради намаляващия поток от клиенти.

Клиентелата изоставя компанията на тълпи, защото са недоволни както от качеството, така и от бързината за изпълнение. Повечето от тях са оплакват, че количеството на храната в Макдоналдс намалява през годините.

Това важи за всичко в менюто. Въпреки прогнозите официалният говорител на Макдоналдс заяви, че новото меню All Day Breakfast е хит.. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

В тази страница намирате статия за Анализатори: Краят на Макдоналдс е близо!. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Анализатори: Краят на Макдоналдс е близо! принадлежат изцяло на страницата, от който са добавени. Ако считате, че статията Анализатори: Краят на Макдоналдс е близо! нарушава вашите авторски права, пишете ни от линка за контакт.