Стани силна жена със съветите на Мария Шарапова!

2.0 от 1 Глас
публикувана на 22.10.2015 от ezine.bg 1924
Стани силна жена със съветите на Мария Шарапова!

Една от най-богатите спортистки в света – Мария Шарапова, която само на 18 години заема челни места в ранг листата по тенис на корт, сподели пред Huffington Post няколко съвета за това как жените по света да станат по-силни. Бъдете горди дори със слабостите си - да приемеш слабостите си и дори да се забавляваш с тях за тенис звездата е верен път към това да бъдем по-силни.

Самата Шарапова споделя, че ѝ е било трудно да се справи с контузиите в рамото си, но след този период е станала по-горда със себе си; 2. Направете тялото си физически издръжливо – за звездата в световния тенис спортът, в каквато и да е форма, прави тялото физически по-силно, а това дава положителен резултат и за емоционалната стабилност.

Мария казва, че всяка жена трябва да изпробва възможностите на тялото си; 3. Бъдете уверени – всички жени преминават през различни препятствия и се сблъскват с различни проблеми, независимо дали са известни и богати или не са.

Нужни е да бъдете уверени във външния вид и способностите си и да приемете факта, че винаги ще има хора, които да ви критикуват; 4. Гледайте на останалите жени като на източник за вдъхновение – вдъхновявайте се от жените около себе си и експериментирайте с нови неща. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На тази постраница намирате информация за Стани силна жена със съветите на Мария Шарапова!. Try.bg е социален сайт за споделяне на информация от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Стани силна жена със съветите на Мария Шарапова! принадлежат изцяло на медията, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че линкът Стани силна жена със съветите на Мария Шарапова! нарушава вашите авторски права, пишете ни от формата за контакти.