Яжте тези храни за големи гърди

3.0 от 1 Глас
публикувана на 22.10.2015 от ezine.bg 7938
Яжте тези храни за големи гърди

Можете да увеличите гръдната си обиколка и без да ви се налага да посещавате пластичен хирург. Някои храни помагат за увеличаването на гърдите благодарение на естествените фитоестрогени, които се съдържат в тях.

Естрогените са женски хормони, които влияят върху растежа на гърдите. Колкото повече естрогени (женски хормони) има в тялото на жената, толкова по - големи са гърдите ѝ.

Естрогенът е хормон, който е причината за менструалния цикъл, за растежа на гърдите и за женствените очертания, които придобива тялото след пубертета. След като размерът на гърдите окончателно е оформен - това става около 18 - тата година, в тялото на жената остава достатъчно естроген, за да се поддържа размерът на гърдите.

За да се увеличи гръдната обиколка, трябва да се хапват продукти, благодарение на които тялото ще изработи естроген. Този хормон ще накара мозъка да активира отново растежа на гърдите и те ще се увеличат.

Естрогенът е натурално вещество, което се съдържа в много продукти. Фитоестрогени се съдържат в соята, салвията, розмарина, портокалите и други продукти, благодарение на които бюстът ви може да набъбне значително без хирургически интервенции.

Грахът, фасулът и лещата също съдържат фитоестрогени. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница намирате публикация относно Яжте тези храни за големи гърди. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Яжте тези храни за големи гърди принадлежат изцяло на медията, от който са добавени. Ако сте на мнение, че публикацията Яжте тези храни за големи гърди нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.