Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 23.10.2015 от gotvach.bg 39036
Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим

Нова диета, чието меню съдържа основно банани, обещава за две седмици да свалите желаните килограми. Хранителният режим е измислен от фармацевтка на име Сумико и мъжа ѝ, който също е с медицинско образование – Хитоши.

С този режим дамата е успяла да свали цели 18 килограма. Основното в диетата е да ядете банани за закуска, а през деня пък задължително трябва да консумирате топла вода.

Само след две седмици ще има видими резултати от този режим. Закуската съдържа основно банани – ако един не ви е достатъчен, хапнете колкото са нужни, за да се заситите.

Предвижда се този вид плод да бъде заменен с някакви други, в случай че по някаква причина не можете да хапнете банан. Ако след изядените плодове все още чувствате глад, изчакайте четвърт час.

В случай че желанието ви за храна не е преминало, изяжте храната, която ви се е прияла, но в малки количества. Обядът и вечерята са нормални – единственото условие е да не ядете след 18 часа.

Правилата в тази диета основно включват да се избягват пържените храни и да внимавате да не преяждате. Иначе хранителният режим не изключва нито една храна напълно – ако ви се прияде нещо, можете да си го позволите, но нека да бъде в разумни количества.

През деня трябва да пиете хладка вода на малки глътки . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница намирате информация относно Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим. Try.bg е социална мрежа за споделяне на материали от българското интернет пространство. Използваните материали на Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим са собственост на сайта, от който са прибавени в сайта. Ако считате, че публикацията Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим нарушава нечии авторски права, пишете ни от бутона за контакти.