Внимание! Най-тежките грешки при отслабване

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 23.10.2015 от ezine.bg 2932
Внимание! Най-тежките грешки при отслабване

Всяка жена, която има няколко излишни килограми, желае да отслабне и да възвърне нормалната за тялото телесна маса. Но много често поради желанието за бързо отслабване се допускат грешки, които в най-добрия случай могат да провалят цялата диета, а в по-дългосрочен план да - лишат организма от много ценни вещества и минерали.

Опитвате се да постигнете бързи и нереалистични резултати- Поставянето на целите е един от най-важните фактори за успех при отслабване. Още по-важно е да запомните, че никой не е по-умен от собственото си тяло.

Така че, не се опитвайте да го излъжете. Много жени грешно се фокусират върху някой предстоящ момент – рожден ден, сватба, пътуване или важна среща и се амбицират да постигнат нечувани резултати, за да изглеждат повече от зашеметяващо на въпросното събитие.

Когато рязко отслабвате, в тялото се натрупват продукти на полуразпада на мазнините, които са опасни за здравето. Колкото по-бързо отслабвате, толкова повече такива токсини ще натрупате.

Изключвате цели хранителни групи от менюто си- Много жени съставят черен списък на продуктите и в него нерядко попадат цели категории, защото в някоя диета е описано, че водят до напълняване. Например отказът от мазното води до дефицит на полезни мазнини . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална постраница виждате статия относно Внимание! Най-тежките грешки при отслабване. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Внимание! Най-тежките грешки при отслабване са собственост изцяло и само на сайта, от който са добавени. Ако мислите, че статията Внимание! Най-тежките грешки при отслабване нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакти.