Бърз тест: Безапелационна ревнивка ли сте

2.0 от 3 Гласа
публикувана на 23.10.2015 от ezine.bg 2273
Бърз тест: Безапелационна ревнивка ли сте

Ревността може да разваля отношенията на хората, но пълната липса на ревност, също може да доведе до това. Проверете дали ревнувате с повод или по скоро си търсите повод, за да обясните необяснимата си ревност: 1.

Какво ще направите, ако намерите в дрехите на половинката си носна кърпичка, за която знаете, че не е негова? А) ще го попитам на кого е Б) ще му вдигна скандал – няма какво да обяснява, всичко е ясно В) ще си замълча 2. Представете си, че сте някъде сред хора и вашата половинка буквално обира всички погледи.

Как ще реагирате? А) ще хвърля няколко раздразнителни погледа – тези жени трябва да разберат, че той е с мен Б) подобно открито възхищение ме дразни – той е зает мъж и това е недопустимо. Определено ще вдигна скандал на онази, която ми се строи най - нагла В) нека да гледат, аз обикновено изобщо не забелязвам подобни неща 3.

Тъкмо сте сложили край на една трудна връзка и имате нужда от най - близката си приятелка. Тя обаче е била на страхотна среща, за която вече половин час говори.

Вие как ще се почувствате? А) може да съкрати историята и излизанията – когато аз бях с гадже, а тя сама, намирах време да бъда до нея Б) доста нагло поведение, аз имам нужда от нея и искам да мога да разчитам винаги на вниманието й В). .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница намирате информация за Бърз тест: Безапелационна ревнивка ли сте. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Бърз тест: Безапелационна ревнивка ли сте принадлежат изцяло на сайта, от който са публикувани. Ако смятате, че линкът Бърз тест: Безапелационна ревнивка ли сте нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакт.