Какво да ядем, за да стопим паласките?

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 24.10.2015 от ezine.bg 10397
Какво да ядем, за да стопим паласките?

За да се разделим с паласките, е важно да следим какво похапваме и колко се движим. Правилното хранене и упражненията са основните съставки на успеха.

Те ще ви предпазят от попадането в групата на жените с йо-йо ефект от хранителния си режим, които всяка година си купуват нова книга с диети за отслабване. Ето списък с изпитани препоръки, които ще ви помогнат да се разделите с няколко сантиметра от талията си: - яжте поне по пет пъти на ден зеленчуци и плодове; - ограничете пържените храни и мазните сирена; - сведете до минимум храните и напитките, съдържащи преработена захар - например бонбоните, бисквитите и подсладените безалкохолни; - елиминирайте от менюто си мазните червени меса, препоръчва се консумирането само на чисто червено месо (почистено от сланина) 1 - 2 пъти седмично; - пийте поне по 3 литра вода дневно; - хапвайте за закуска пълнозърнести храни с високо съдържание на фибри; - заложете на боб – почитателите на тази зърнена култура имат перфектна талия, освен това редовното консумиране на боб намалява риска от наднормено тегло с 22%.

В боба се съдържат разтворими фибри, които имат благотворен ефект върху добрите бактерии в червата; - увеличете приема на продукти, съдържащи калций – като например млечни продукти, ряпа и зеле . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата страница намирате информация относно Какво да ядем, за да стопим паласките?. Try.bg е социална мрежа за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Какво да ядем, за да стопим паласките? принадлежат изцяло на страницата, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че статията Какво да ядем, за да стопим паласките? нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.