Разкрийте нрава си само с държането на чаша!

2.0 от 1 Глас
публикувана на 27.10.2015 от ezine.bg 1575
Разкрийте нрава си само с държането на чаша!

Само начинът, по който държим чашата с питието си, е достатъчен, за да разкрием основни качества и недостатъци от характера си. По този начин може да научим и повече за хората, които почти не познаваме.

Чашата може да се държи по 4 основни начина – с двете ръце, почти за дъното, близо до ръба и с разперено кутре. Държите чашата с 2 ръце - Хората, които са обхванали чашата си с 2 ръце, са много срамежливи и скромни личности.

Те се притесняват в голяма компания и са с по-пасивен характер. Трудно им е да разговарят с непознати и предпочитат да слушат.

За сметка на това обаче са отлично организирани и имат ясни цели в живота, към които амбициозно се стремят. Държите чашата към дъното - Хората, които хващат чашата почти към дъното, са независими и силни личности.

Те много трудно ще се подадат на чуждото влияе и манипулации, като предпочитат сами да изграждат мнението си за всеки човек. Тези хора са уверени в своите възможности и с удоволствие ги демонстрират, заради което често са смятани за арогантни от останалите.

Държите чашата с вдигнато кутре - Хората, при които малкият пръст е леко вдигнат, когато държат чашата си, обичат да са център на вниманието и да им правят комплименти. Често тези личности са много бъбриви . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница виждате статия на тема Разкрийте нрава си само с държането на чаша!. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Разкрийте нрава си само с държането на чаша! принадлежат изцяло и само на медията, от който са прибавени в сайта. Ако считате, че публикацията Разкрийте нрава си само с държането на чаша! нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.