Възстановена коса само за една нощ

5.0 от 1 Глас
публикувана на 27.10.2015 от ezine.bg 12394
Възстановена коса само за една нощ

Красивата коса изисква ежедневни грижи. Вместо да отделяте ценни часове от деня си обаче, много по-удачно би било да се погрижите за нея, докато спите.

Истината е, че най-ефективната грижа за косата е именно тази през нощта. Балсамите, терапиите и най - вече маските за коса трябва да се прилагат най - малко 20 минути върху косата, за да имат ефект.

Надали знаете обаче, че те разкриват своята максимална сила, когато се оставят да действат през нощта. Продуктите се нанасят на скалпа и по дължината на цялата коса, непосредствено преди лягане.

Най-добре обвийте косата с парче плат от лека микрофибърна материя или покрийте възглавницата с голяма кърпа. На сутринта измийте с шампоан и изплакнете.

След подобно третиране косата обикновено не се нуждае от балсам. Тя става изключително мека и жива.

Освен обикновените маски през нощта може да се възползвате и от силата на специалните маски и балсами за боядисаната коса. Колкото и добра да е боята, цветът ѝ неминуемо избледнява с времето.

Съставките в продуктите за боядисана коса съдържат в себе си пигменти, които покриват косъма с много фин гланц, който подсилва техния цвят и блясък. Така на сутринта цветът на косата ще изглежда освежен, все едно току-що сте били на фризьор. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата страница виждате информация на тема Възстановена коса само за една нощ. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Възстановена коса само за една нощ принадлежат на страницата, от който са добавени. Ако сте на мнение, че публикацията Възстановена коса само за една нощ нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от линка за контакт.