Разберете характера си според формата на палеца!

4.0 от 3 Гласа
публикувана на 27.10.2015 от sanovnik.bg 1789
Разберете характера си според формата на палеца!

Палецът е най-вътрешният пръст на ръката, когато дланта сочи надолу. Той е най-късият от всички пръсти и най–много се различава от тях.

От палеца на човек обаче можете на научите много и за характера му. Докато ръката лежи спокойно на плоска повърхност и палецът е поставен настрани без пренапрежение, ъгълът между него и дланта обикновено е около 60 градуса.

Човек, при който се образува точно такъв, много често е спокоен и търпелив. Той обикновено проявява разбиране към всички.

Човек с по-голям ъгъл между палеца и края на китката се отличава със силния си порив към независимост. Той е доста импулсивен и трудно контролира поривите си.

Малкият ъгъл между палеца и дланта е признак за отчужденост от околните. Такива хора се държат пасивно спрямо другите и не пристъпват първи към контакт.

Прекалената подвижност и гъвкавост на палеца пък разкриват нервен и импулсивен човек. За сметка на това вдървеният и не толкова подвижен палец говори за праволинейност и ограничена умствена нагласа.

От изключителна важност е и какво положение заема палецът, когато човек свива ръката си в юмрук. В случай че палецът остава независим от стиснатата китка и дори се движи, пред нас е човек, който преживява много трудности. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница намирате статия за Разберете характера си според формата на палеца!. Try.bg е социален сайт за споделяне на статии от българското интернет пространство. Използваните материали на Разберете характера си според формата на палеца! принадлежат на медията, от който са публикувани. Ако считате, че публикацията Разберете характера си според формата на палеца! нарушава нечии авторски права, пишете ни от бутона за контакт.