Най-гадните черти на зодия Телец!

4.0 от 1 Глас
публикувана на 27.10.2015 от sanovnik.bg 27921
Най-гадните черти на зодия Телец!

Зодия Телец има своите недостатъци, специфични за родените под този знак. Въпреки че са щедри по природа, Телците често изпадат в дребнавост за нещо, което е абсолютно безсмислено и отстояват позицията си, въпреки че и самите те разбират, че тя не е правилна.

Телецът може да изхарчи цялата си заплата за скъп аксесоар за кола, а след това да се скара с продавача на освежители за въздух за скъпата им цена. Телецът обича да живее в разкош, но и да има бели пари за черни дни.

Той винаги пести и понякога е готов да се лиши от обичайния за него стил на живот, за да не наруши целостта на спестяванията си. В работата си Телецът е добър служител, но предпочита да изпълнява само заповеди, които смята, че си струват да бъдат изпълнени.

Той не се опълчва на шефа си директно, но прави всичко възможно да избегне изпълнението на задачи, които му се струват безсмислени. Телецът е търпелив, но след като успеете да го изкарате извън нерви, той много дълго няма да е в състояние да ви прости.

Той е много жесток, когато е разгневен, и не се интересува от чувствата дори на най-близките си и дали ще ги засегне. Телецът обича да се шегува за сметка на останалите, но ако някой си позволи същото с него, може да реагира доста агресивно. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница намирате информация за Най-гадните черти на зодия Телец!. Try.bg е социален сайт за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваните материали на Най-гадните черти на зодия Телец! са собственост изцяло и само на медията, от който са добавени. Ако сте на мнение, че публикацията Най-гадните черти на зодия Телец! нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.