Плитък италиански тиган за калмари и скариди - 20 см
Когато сте с тиган в ръка, сякаш получавате суперсили, особено ако това е перфектния тиган! Точно такъв имаме тук - плитък тиган, подходящ за приготвяне на пухкав омлет, скариди, задушени зеленчуци, пилешки хапки, защо не и палачинки! Ако опитате да приготвите баница на тиган, също няма да сбъркате.
Тиганът е алуминиев с дръжка, която може да се сваля. Има незалепващо покритие, което ви гарантира готвене с минимално количество мазнина и липса на загорели остатъци. Перфектният тиган за вашата перфектна кухня!
Характеристики на плиткия тиган:
- диаметър - 20 см;
- дълбочина - 4.5 см;
- подходящ за електрически, газов, халогенен и керамичен котлон;
- материал - масивен дуралуминий - дурал;
- с трислойно незалепващо покритие;
- изработен от изцяло рециклируеми материали, без наличие на перфлуороктанова киселина (PFOA Free) и никелови примеси;
- с възможност за закачане;
- с удобна дървена дръжка, която се сваля.
Тиганът е изключително подходящ за приготвяне на морски дарове, тъй като има много гладка повърхност и се използва минимално количество мазнина.
Продуктите на Antik Ars са изключително качествени и можем само да ги препоръчаме. Прекрасни за подарък и за домашна употреба - качество без компромис!